Женски бой превзе Фейсбук и ефира (ОБЗОР)

Женски бой превзе  Фейсбук и ефира (ОБЗОР) | StandartNews.com

Полицията гледа видеозаписи, след като и двете дами пуснаха жалби

Рут Колева отново попадна в светлината на прожекторите. Отново обаче това не стана с концерт в зала 1 на НДК, а със скандал. На столичен наказателен паркинг в "Подуяне", докато чака ред да си плати глобата, певицата влезе в яростна словесна битка, преминала в ръкопашна схватка, с неизвестна жена, в която малцина разпознаха героинята Мая от сериала "Стъклен дом". Часове по-късно цяла България вече познаваше служителката във Външно министерство Деница Михайлова.
Тя и съпругът й, който се оказа оманският инвеститор Адил Саид Ахмед ал Шанфари, вбесили Рут, защото на английски ругаели българите и порядките у нас.

Чужденецът, който купи близо една трета от акциите на Инвестбанк за 50 млн. лв., се е пазарил да плати глобата си от стотина лева за неправилно паркиран автомобил, вдигнат с паяк.

Това забавило опашката, където пък чакала ред Рут. В крайна сметка женската драка развесели Фейсбук и запълни опустелите откъм новини сутрешни блокове.

В ожесточения женски конфликт влязоха в употреба обиди като "курва", "наркоманка" и "терорист", които сигурно ще свършат работа на адвокатите им. Рут обяви, че е пребита и вече си е извадила медицинско, което потвърждавало това. Деница пък контраатакува: "Тя нарече съпруга ми мръсен терорист, одра ме и ми скъса гривната!"

Стигна се до обиди и жалби в столичното Пето РПУ. Късно следобед от МВР обявиха, че започват проверка за скандала.
Полицията вече иззе записите от камерите на паркинга и започна да разпитва свидетели.

От сутринта битката вървеше с пълна сила в телевизиите и Фейсбук, Рут извади още едно сензационно оръжие. Тя обяви, че мъжът на биячката е свързан с банкера Цветан Василев и ВИС-2. После пусна видео, на което се вижда, че Деница твърде ожесточено крещи към нея и едва успяват да я удържат. Записът също вече е на разположение на полицията.
Докато пътуваше към Пето РПУ, Рут написа във Фейсбук: "Имам тежка психична травма!"

Деница също подаде жалба във въпросния полицейски участък за побой над нея и съпруга й. По същото време Фейсбук вече беше наясно, че тя е единствената ромка във Външно, а родителите й са искали да я кръстят Денис, което на турски означава "море". Фенове на "Стъклен дом" пък припомняха, че в сериала тя е играела млада циганка. За родните телевизии женската свада им дойде като манна небесна в лятната скука.

По Нова ТВ Рут Колева заяви, че е била наречена "наркоманка" и "евтина проститутка" и е била пребита жестоко от съпругата на Адил Саид Ахмед Ал Шанфари, който обидил не само клета Майка България, а и половината човечество, като отказал изрично да води диалог с Рут, понеже била жена.

По бТВ Деница Михайлова пък отвърна, че това са долни лъжи и тя е тази, която е била наричана "проститутка" от Рут, че същата обидила грозно съпруга й, обръщайки се към него със "шибан сириец, отиди си оттам, откъдето си дошъл, мръсен терорист". В мелето пък изгубила копчето на златния си часовник за 30 000 лева.

Двете продължиха спора си и на път към Пето РПУ, където подаваха жалби и писаха показания. На качване в автомобила си Михайлова каза по адрес на Колева, че се надява да я проверят и за употреба на забранени вещества.
Рут пък заяви, че вече се е сдобила с медицинско свидетелство и очаква справедливост от българския съд.

Версията НА РУТ

Изродщина по ориенталски

Изродщина по ориенталски (или как един спокоен ден се превърна в кошмар). Случвало ли ви се е да ви дигнат автомобила? Еми не е приятно? Разбира се, това е нищо в сравнение с това, което ще ви разкажа сега. Седя на опашка на наказателния паркинг в "Подуене" и чинно чакам да си платя глобичката и да си взема количката. По традиция пред мен има поне 6-7 човека, които чакат за същото с разликата, че на едно от гишетата се развива скандал между служители и една госпожа. Госпожата грубо отказва да си плати глобата и тя и мъжът й (арабин) започват да обясняват на английски колко ужасна е България, българите какви сме измамници и прочее. След няколко минути сипане на обиди аз не се сдържах и помолих учтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като "Наркоманка", "Ти ще видиш", "Облечена си от втората употреба" (??!? След което ми показа часовника си и каза, че бил струвал 30 бона) и прочее. На излизане аз тръгнах да снимам това симпатично семейство, ако не друго - то за спомен. А и защото имам право. Разбира се, последвалото минава границите на всякакви общоприети норми - ЖЕНАТА СЛИЗА ОТ АВТОМОБИЛА И МЕ НАПАДА! С ЮМРУЦИ (шутове, скубане и т.н). Пред свидетели. Аз в шок, звъня в полицията, която идва и не прави нищо (докато жената с мерцедеса започва да лъже и да обяснява как съм я наричала "курва", и как щяло да ми се стъжни). Да споменавам ли, че това се случва пред охранителните камери? С цялата си наглост, тея двамата започват да обясняват на полицията как въпросният арабин (Адил Саид Ахмед ал Шанфари, а биячката е жена му - Деница) бил инвестирал 100 милиона в България, все едно това им дава право да бият хората... Трагедия. Сега съм в 5-о районно, насинена... Чакам да си подам жалбата и да видим дали в тая държава има капка справедливост.

Версията на Деница

Надра ме и рани мъжа ми

Това, което въпросната г-жа твърди, са долни лъжи и инсинуации. Не съм отказвала да си платя глобата. Тя нарече съпруга ми шибан сириец, върви си, грозен терорист. Тя започна да ме обижда, че съм проститутка, че спя с мъже за пари. Аз отидох да си взема автомобила, на излизане тя продължи да арогантства и да ме обижда. Аз отидох при нея и взех телефона й, за да изтрия снимките. Тя нападна и съпруга ми, който се опита да предотврати това. Тя го нападна и го нарани в областта на слепоочието. Другото, което е, че аз извиках полицията, тя не е викала полицията. Часовникът ми е счупен, гривната ми е счупена. Тя ме надра.
Започна да ме снима и да се заканва, че ще видя какво ще ми се случи, тя коя е, аз какво съм, страшно обидни, страшно расистки думи. Не мога да повярвам, че толкова известна личност като нея е настроена толкова лошо спрямо различните в тази държава. Тя е известна не с песните си, а с лошия лошия език.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай