09:30 ч.

19.05.17

2 мин.

0

4

0

Задържаният за убийството в София – баща на 4 деца

от редактор Росана Манева |

Задържаният за убийството в София – баща на 4 деца
Снимка: БГНЕС

„Задържаният за двойното убийство в четвъртък в столичния квартал „Витоша" никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата". Това съобщи пред NOVA адвокатът Ася Манджукова, която е негов защитник.


Преди ден 57-годишният строителен предприемач Драгомир Драгомиров уби на място инвеститорите, с които работел - Вячеслав Коев и Стойка Мишева и рани тежко сина на починалата жена.


Една от версиите, по които работи полицията е, че инвеститорите са му дължали парите за извършените дейности. Става дума за над 100 000 лева.


„В четвъртък за много кратко успяхме да разговаряме с Драгомир. Той не беше в състояние да разговаря въобще. Той не беше на себе си, не можеше да обясни какво, защо и как се е случило. Той видимо беше в шок и не разбираше какво става", разказа адвокат Ася Манджукова.


„Доколкото разговарях с негои приятели и близки, не е имало нищо в поведението му, което да подсказва подобен развой на събитие. Драгомир е бил спокоен човек, не е сприхав, не е избухлив, няма навик да решева проблемите си по този начин", подчерта тя.


"Драгомир е семеен. Има четири деца, две от които са в неговото домакинство, едното е малолетно. Става дума за човек, за когото властите са преценили, че е надежден и способен да носи оръжие. Той никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата", коментира адвокат Манджукова.


"До момента на привличането му като обвиняем, той не знаеше какво е направил. В един момент той ни попита как са хората, ние не му казахме, че знаем как са. Аз не съм сигурна, че той съзнава какви са последиците от това, което се е случило", коментира тя.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 22:20 · 19.05.2017
Да си плати и да го пуснат човека голяма работа само поубил някой си.
Потребител · 10:32 · 19.05.2017
Не се знае тия двамата, или 3 как са го въртяли и не са искали да му платят. Човек наистина може да изкрейзи от някои родни "бизнесмени", по точно - крадци. Преди 10-15 год и мъжът ми имаше проблеми с такива работодатели - но вече нямаме , и двамата сме от дълги години в една бяла държава, където е невъзможно да не си получиш парите, ако си работил.
Потребител · 10:51 · 19.05.2017
@Потребител СЪЩОТО СИ МИСЛЕХ И АЗ- ЗА ДА НАПРАВИ ТАКОВА НЕЩО, ДОСТА ЗДРАВО МУ Е ПАДНАЛО ПЕРДЕТО, ВЕРОЯТНО ОТ НЕКОРЕКТНО, ДА НЕ КАЖА ПРЕСТЪПНО ОТНОШЕНИЕ И ПОВЕДЕНИЕ КЪМ НЕГО И БИЗНЕСА МУ... ЖАЛКО ЗА ЧОВЕКА!
Потребител · 09:48 · 19.05.2017
Е и-да го изпроводим поживо поздраво да си ходи вкъщи и да си гледа децата -ебахти малоумните адвокати -просто ме разплакаха !
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент