Убийството в Пловдив може да е заради кучета

На 99% се изключва Божилов да си е посегнал само, обяви главният секретар на МВР

Убийството в Пловдив може да е заради кучета | StandartNews.com

Не е изключено да става въпрос за случайно събитие, обяви главният секретар на МВР Младен Маринов по повод убийството на Данаил Божилов. 43-годишният мъж бе застрелян тази сутрин в парк "Лаута" в Пловдив. 

Главен комисар Маринов разкри, че е възможно да е имало скандал заради кучета. Това на Божилов било доста агресивно. "На 99% се изключва версията самоубийство и може да се говори за убийство. Полицията работи по широк кръг от версии – лични мотиви, неуредени финансови взаимоотношения и др.", заяви той, цитиран от "Фокус".

Необходими са категорични доказателства, за да се изключат някои от версиите, каза главният секретар. Изясняват обстоятелства около живота на убития и близките му взаимоотношения, а трудността за разследващите идва от факта, че няма данни за криминални прояви. "За нас той е чист", каза главният секретар на МВР.

Маринов добави, че до момента няма заподозрени. Провеждат се разпити, разпитана е жената, с която убитият е живеел на семейни начала, както и част от близките му хора.

Главният секретар на МРВ посочи, че убийството е извършено с един изстрел. Извършват се експертизи за установяване вида на оръжието, с което е извършено престъплението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай