Пуснаха шофьорката, помела 10 коли - плачела, била "добро дете"...

Пуснаха шофьорката, помела 10 коли - плачела, била "добро дете"... | StandartNews.com

Гаранция от 20 хиляди лева постанови Пловдивският съд за 21-годишната шофьорка, която помете 10 паркирани коли. Габриела Медаров бе пусната срещу съответната гаранция, след като се разплака в съдебната зала и обяви, че "съжалява и не издържа в ареста".

"Изключително много съжалявам и се благодаря на Господ, че нямаше жертви. Никога няма да се кача на кола, дори и да ми дадат книжката. Искам при семейството си, много ми е тежко в ареста", обяви пред съда 21-годишното момиче, цитирано от bTV.

Нейният адвокат поясни, че тя е с в нервен срив и не спира да плаче в килията.

Инцидентът стана на 15 април около 6 часа сутринта на ул. "Македония" в Пловдив. обвиняемата Габриела, управлявала джип "БМB Х-5", с който е ударила 10 паркирани автомобила.

Тя е правоспособен водач със стаж от 2 години. Тя бе хваната в дома си. След като е извършена проверка е било установено, че тя е употребила канабис и алкохол, като е засечена с 1,38 промила.

Обяснението ѝ е че се е качила пияна зад волана било, защото нямала пари за такси, а марихуаната я е пушила след катастрофата, за се успокои.

Пред съда стана ясно Медарова се опитала да натопи майка си, че тя е управлявала джипа, но впоследствие си признала вината.

Тя твърди, че не е бягала от местопроизшествието, а просто за 10 минути отишла до дома си.

Родителите на Медарова бяха категорични, че ще съберат 20 хиляди лева, за да освободят дъщеря си от ареста. По думите им тя била добро дете, не пиела и не ползвала наркотици.

Срещу Габриела има повдигнати три обвинения, като за едно от тях тя може да получи до 3 години лишаване от свобода. Нанесените от нея щети се оценяват на 40 хиляди лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай