Пребиха дядо с фланелка с лика на Бойко Борисов

Фото "Марица"

Пребиха дядо с фланелка с лика на Бойко Борисов | StandartNews.com

79-годишен дядо е бил пребит жестоко пред заведение в пловдивския квартал Смирненски, защото носел тениска с лика на Бойко Борисов.

На 29 юли сутринта Георги Димчев отивал да напазарува храна, когато минал покрай квартално заведение, съобщава "Марица".

От една от масите се чуло подвикване "Що го носиш тоя, бе", след което последвали куп обиди за министър-председателя Бойко Борисов, чийто лик бил на дрехите на дядото.

Димчев се обърнал и попитал мъжа - около 50-годишен с червени дрехи, защо говори така за премиера. Тогава вербалната агресия преминала във физическа. Пред изумените погледи на десетки пловдивчани нападателят се изправил и започнал да налага дядото със стол.

На масата на побойника, който според Георги Димчев се казва Любо, стоял и охранител от близък магазин. Той обаче не се намесил да спре побоя. Макар дядото да се развикал, отнело доста време преди случаен минувач да повика линейка.

Полицаят, който дошъл, само устно предупредил побойника, твърди дядо Георги. По думите му униформеният го посъветвал да не минава повече покрай заведението, за да не дразни Любо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай