10:30 ч.

15.11.17

1 мин.

0

4

0

Показен разстрел в центъра на Перник

от редактор |

Показен разстрел в центъра на Перник

Показен разстрел на наркодилър събуди Перник около 3 часа тази нощ, предаде Нова ТВ. Разстрелът е станал пред денонощен магазин в центъра на града.


Убитият е 25-годишният Робърт Величков, който е криминално проявен за притежание и разпространение на наркотици. Има и две присъди.


Робърт Величков е спряган за близък до пернишкия бандит Валентин Кирилов-Пуйката, чиито приближени се издирват вече седмица по подозрение, че стоят зад серията взривове и обири на банкомати от началото на годината.


Стрелецът все още се издирва.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:06 · 15.11.2017
Перник е град на ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!
Буда Амфетамянов Бух · 11:55 · 15.11.2017
ГЕРБ(БАДЖАНАШКА ГРУПА ПО ИНТЕРЕСИ), с прискърбие съобщава за смъртта на Роби от белото братство Буда Амфетамянов Бухалков !!! С неговата смърт организацията ни загуби един достоен и верен човек на братството ни!!!
Потребител · 13:08 · 15.11.2017
@Буда Амфетамянов Бух Тези с прякорите не ги съжалява никой
Потребител · 11:54 · 15.11.2017
Добра новина! Престъпността намалява.!!! 25-годишен,криминално проявен с две присъди, близък до пернишки бандит чиито приближени стоят зад серията взривове и обири на банкомати"!!!Каква "богата" биография за 25-годишен! На 25 години с две излежани присъди за наркотици!!!Роден след `89, възпитаван само при "демокрацията"! Всестрано "развита" личност, горд участник в 80%-дебилно общество !!!!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент