12:45 ч.

14.11.17

1 мин.

0

0

0

Осмокласник сложил камерата в училищната тоалетна

от редактор |

Осмокласник сложил камерата в училищната тоалетна

Осмокласник е поставил скритата камера в дамската тоалетна на третия етаж в математическата гимназия в Стара Загора, съобщиха от прокуратурата. 


С оглед на това, че лицето е непълнолетно, от там отказаха да разкрият каквито и да било подробности за самоличността на извършителя, съобщи бТВ. По информация на медиата той е 14-годишен ученик от същото училище.


Ученикът вече е направил признания, според които причината да постави камерата в тоалетната е, че е искал да се докаже пред момиче.


С момчето работят от полицията и от Детската педагогическа стая.


Към момента от показанията, които е дало детето, става ясно, че то въобще не осъзнава сериозността на това, което е направило, и го е възприемало като шега.


Макар и непълнолетен, извършителят носи наказателна отговорност. Вероятно заради крехката му възраст и липсата на други провинения той ще се размине само с наблюдение от Комисията за борба с противообществените прояви при малолетни и непълнолетни.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент