15:00 ч.

13.09.17

1 мин.

0

4

0

Министър Радев обеща да разкрие похитителите на Адриан

от редактор |

Министър Радев обеща да разкрие похитителите на Адриан

Държавата е по-силна и ще успеем да разкрием отвличането на Адриан. Това каза по време на заседание на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред министърът на вътрешните работи Валентин Радев по повод отвличането на Адриан Златков.


„Обсъждани са различни планове преди да се знае, че Адриан е отвлечен. Винаги в тези случаи има няколко хипотези. Правени са няколко такива. Данни по разследването не мога да разказвам. Надяваме се максимално бързо да бъде разкрито престъплението. Знаем, че такова отвличане пречи не само на бизнеса, а и на всеки един. Държавата е по-силна и ще успеем. Знаем рискът и очакванията. Надявам се, че ще успеем", заяви Радев.


Председателят на Комисията Цветан Цветанов изрази увереност, че с предприетите действия МВР ще се справи с това предизвикателство. Той пожела успех в разкриването на престъпната група, отвлякла Адриан.


Красимир Янков от БСП попита какво предприема МВР като превенция и в какви срокове очакват да бъде разкрито това престъпление.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 21:10 · 13.09.2017
Тоя като приказва вярва ли си или ни мисли за толкова тъпи
Потребител · 15:43 · 13.09.2017
В Боколария само тикви могат да растат. Всички политици са самозванковци и са пълни цървули, водени единствено от инстикта си да напълнят гнусните си търбуси,Гербът на България трабва да е червей, който е много просто устроено животинче,има само една уста и един гъз,но за разлика от нашите политици е много полезно животинче,защото сере хумус а не отвратителна ,вмирисна диария.
Потребител · 15:34 · 13.09.2017
А дали не го знаят :)
гост · 15:31 · 13.09.2017
А дано , ама надали ще ги хванат измекярите от Самоков , Костенец или Перник ......и т.н. !
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент