15:50 ч.

13.10.17

1 мин.

0

2

0

Хванаха Спас от Кочериново

от редактор |

Хванаха Спас от Кочериново

Полицията е задържала мъжа, добил известност като Александър Николов, съобщиха източници на bTV, а новината бе потвърдена и от БНТ.   


Той е бил закопчан тази сутринт, след като се прочу, че измамил над 40 души. Прокуратурата и МВР ще дадат специален брифинг по случая. 


Спас Василев или Спас Мурджев от Качериново е бил издирван още през 2012 г.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

123 · 16:32 · 13.10.2017
Мда... дребните измамници ги задържат много бързо, даже някои от тях ги осъждат, а едрите измамници...
Потребител · 18:27 · 13.10.2017
@123 Едрите са всяка вечер по телевизията и ти обясняват колко са хубави "европейските " ценности. И как Русия щяла да нападне европа и България и затова трябва изпреварващо да я претрепем
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент