16:55 ч.

11.08.17

1 мин.

0

0

0

Гранирачи откриха и унищожиха 3 тона марихуана

от редактор |

Гранирачи откриха и унищожиха  3 тона марихуана

Гранични полицаи от РДГП - Кюстендил откриха 2 752 кг канабис в планината Огражден, съобщи говорителят на ГП Лора Любенова. Вчера в зоната за отговорност на ГПУ - Златарево, в землището на село Крънджилица, общ. Петрич, е проведена специализирана гранично-полицейска операция.


Граничарите са открили в местността Длъзите ниви 110 растения с тегло 660 кг, които при тестване с полеви наркотест са реагирали положително на канабис. В местността Паметника служителите от ГПУ-Златарево са установили още 368 растения с тегло над 2 тона, реагирали положително на канабис. Общото количество наркотично вещество е 2752 кг зелени растения.


Образувани са досъдебни производства в ГПУ-Златарево. Уведомена е районната прокуратура в Петрич.
След направения оглед канабисът е унищожен в присъствието на комисия.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент