Фенът, ранил полицайката, сам се предал

Фенът, ранил полицайката, сам се предал | StandartNews.com

Полицията в София е арестувала лице, заподозряно за раняването на двама полицаи с бомбичка на мача ЦСКА-София  - Левски. Предполагаемият извършител е задържан при операция на СДВР. Близки до разследването твърдят, че той е привърженик на футболен клуб Левски, съобщи БНР.

"Задържаното лицето беше предприело действия по укриване и не беше намерено на адресите, които обитава, обясни директорът на СДВР ст. комисар Ивайло Иванов. - Установихме контакт с него, имаше желание да се предаде", коментира той и уточни, че още в петък самоличността му е била установена. „Получихме много сигнали от различни източници. Всеки беше подробно анализиран и провeрен, докато стигнем до извършителя", обясни Ивайло Иванов.

„Извършителят на деянието, за който твърдим, че е такъв, е роден през 1993 година, допълни прокурор Емилия Русинова. - Разпитани са около 64 футболни запалянковци. Разпитани са и близки на лицето, пред които той е признал", обясби прокурорът. „Иззети са дрехите на обвиняемия, с които е бил облечен в момента на извършване на деянието", каза още Русинова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай